Beste rum en whisky vrienden,

Een van de hoogtepunten voor ons elk jaar is ons Whisky & Rum aan Zee festival. Dit jaar zou onze 15de en tevens jubileum editie gaan plaatsvinden. Oktober is nog ver weg maar ook al zo dichtbij. Zoals u vermoedelijk al heeft zien aankomen hebben we vorige week de beslissing genomen dat deze jubileum editie dit jaar definitief niet door zal gaan vanwege het Covid-19 virus. Het is een beslissing, die we met veel pijn in ons hart maar met gezond verstand hebben genomen. We kunnen eenvoudig weg niet de veiligheid en gezondheid garanderen van jullie als bezoekers/gasten en onze vele medewerkers in deze nieuwe ‘1.5 meter’ samenleving.
Het Whisky & Rum aan Zee festival staat voor nieuwe ontdekkingen op gebied van gloednieuwe rum en whisky releases, gezelligheid, educatie op een heerlijke ontspannen wijze met vrienden en vele andere rum en whisky liefhebbers. Wij zijn van mening dat we dit jullie dit jaar niet kunnen bieden wat we jullie heel graag willen bieden en laten beleven op de wijze zoals wij dat voor ogen hadden.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet is een Nederlands gezegde. We kijken nu al uit naar volgend jaar want we verplaatsen het jubileum programma zoals we dat voorbereid hadden naar VRIJDAG 8 en ZATERDAG 9 OKTOBER 2021. Uiteraard hopen we jullie daar te zien.

De reeds betaalde toegangskaarten en/of arrangementen zijn natuurlijk geldig voor 2021, maar wil je je geld terug dan is dat ook geen probleem. We vernemen graag je keuze. Mocht je nog andere vragen hebben, stel deze dan via info@zeewijck.nl of bel met 0255-540331.

Met hartelijke groeten namens ons gehele team,

Esther & Richard Blesgraaf