Beste rum en whisky vrienden,

De kogel is door de kaart. We hebben het besluit genomen dat we van mening zijn dat we ons Jubileum festival veilig kunnen laten plaatsvinden. Vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober vind alweer de 15de editie van het Whisky & Rum festival in IJmuiden plaats. Al 15 jaar ontmoeten whisky en rum liefhebbers zich op dit zeer diverse festival
Alles draait op deze 15de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 600 soorten rum, bourbon en whisky uit alle windstreken. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt whisky in de overweldigende Schotse Highlands en Islay. Ook Ierland zal goed vertegenwoordigd zijn want de Ieren komen eraan!
Onlosmakelijk verbonden met een goed glas whisky of rum is finger licking good fingerfood uit de Caribische/Schotse keuken, vers bereid door de topkoks van het Apollo Hotel. Wederom aanwezig La Casa del Habano met een keur aan Cubaanse sigaren. Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn, vers en live bereid onder genot van Ierse live muziek!

Voorafgaand aan het festival vinden er een aantal cocktail, rum en whisky masterclasses plaats zodat je van de middag of avondsessie niets hoeft te missen. Het programma wordt in de loop van de komende weken bekend gemaakt. De keuze wordt moeilijk! Deze 15de editie beloofd weer een dag vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden. We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee 2021!

COVID-19! We houden de berichtgevingen enontwikkelingen nauwlettend in het oog en volgen de richtlijnen op de vanuit het RIVM en de gemeente gesteld worden betreft evenementen.

Met hartelijke groeten namens ons gehele team,

Esther & Richard Blesgraaf