La Casa del Habano sigaren

La Casa del Habano sigaren

Liefhebbers van Cubaanse sigaren kunnen hun hart ophalen op het festival. De internationale keten La Casa del Habano opende eind vorig jaar een vestiging aan de Brouwerstraat in Almere. Het is de grootste van de Benelux. La Casa del Habano Almere is een initiatief van Yuri Dijkstra en Olav Meijer. ,,Wij geloven dat er plaats is voor een speciaalzaak als deze. Er zijn veel mensen die de liefde en het vakmanschap kunnen waarderen van een met de hand gerolde Cubaan. Onze Casa is, naast een winkel, ook een plek om tot rust te komen, waar mensen elkaar ontmoeten, de fijnste tabak proeven en een kop koffie drinken in de rooklounge.”

In de tweelaagse boutique van 360 vierkante meter hebben kunnen sigarenrokers terecht voor 27 Cubaanse sigarenmerken, waaronder Montecristo, Cohiba en Partagas. Daarnaast zijn er ook special editons te koop die alleen in de Casa verkrijgbaar zijn. La Casa del Habano Almere is de vierde vestiging van het keten in Nederland en de grootste van de Benelux.

De begane grond bestaat uit de winkel, een espressobar, een lounge voor zestien personen en een klimaatkamer. De kelder, met plek voor 30 personen, heeft de sfeer van een herensociëteit, met Chesterfield fauteuils, een bar en een pooltafel. Tegen de wand zijn zestig sigarenkluisjes voor klanten beschikbaar.

Dit jaar staan zij voor de 4de keer op Whisky & Rum aan Zee en kijken weer uit naar dit jaarlijks feestje. Rum en Whisky gaan zo goed samen en is genieten met een groot uitroepteken.

2018-07-17T16:29:06+00:00 mei 14th, 2018|laatste nieuws|