Even voorstellen, CasaRon…festival partner

Even voorstellen, CasaRon…festival partner

ERVAAR DE CUBAANSE LEVENSWIJZE…

CasaRon, importeur van Cubaanse rum Ron Cubay en Ron Perla, geeft wederom acte de presence op de 12de editie van Whisky & Rum aan Zee.

CasaRon was in 2017 voor het eerst aanwezig en waren zo enthousiast dat zij zich nu één van onze nieuwe festival partners mogen noemen waar we zeer blij mee zijn.

We kennen Cuba voor zijn kleurrijke architectuur, sigaren, rum, muziek, klassieke auto’s en het tropische klimaat. Tijdens zijn reguliere reizen naar Cuba, en dan vooral in de betoverende en kleurrijke stad Havana, heeft de jonge Rotterdamse ondernemer Guillermo Klijnoot de ware Cubaanse manier van leven ontdekt.

“Uit alle mooie landen die ik heb bezocht sprong er echt één authentiek land uit in termen van gevoelens en herinneringen, het prachtige eiland Cuba,” zegt Guillermo. “Er is een sterke sociale gemeenschap op het eiland en de mensen zijn er erg behulpzaam. Er is altijd iets om te vieren, ongeacht welke reden dan ook.” Guillermo geeft aan dat het drinken van rum een belangrijke plaats inneemt in het leven van de Cubanen. “De mensen daar proberen zo veel als mogelijk te genieten van het leven.”

2018-07-17T16:24:29+00:00 juni 6th, 2018|laatste nieuws|