‘KILCHOMAN’ SLUIT EUROPEAN TOUR AF OP WHISKY & RUM AAN ZEE 2018!

‘KILCHOMAN’ SLUIT EUROPEAN TOUR AF OP WHISKY & RUM AAN ZEE 2018!

Van eind augustus tot en met 13 oktober 2018 maken James en Peter Wills, zonen van Anthony Wills (oprichter van de Kilchoman Distillery) na drie jaar weer een ‘Kilchoman European Promotion Tour’. Dit keer met de Landrover waarachter een heuse trailer zal hangen die uitgeklapt kan worden tot een inloop-caravan waar de liefhebbers en fans een range aan Kilchoman whiskies kunnen proeven, en alles over Kilchoman aan de mannen Wills kunnen vragen.

We zijn er trots opdat zij hun tour afsluiten in Nederland en wel op 13 oktober tijdens het ‘WHISKY & RUM aan ZEE festival’ in IJmuiden. Hoe gaaf is dat !!  Daarmee komt een einde aan een 11.000 km lange Europese tour die hun door 9 landen zal voeren. De langste tour ooit!!

Uiteraard komt er speciale European Tour 2018 Machir Bay Cask Strength botteling uit die alleen tijdens de tour verkrijgbaar zal zijn. Er zullen ongeveer 1500 flessen beschikbaar zijn voor deze Europese tour. Hoeveel het er voor Nederland gaan worden is op dit moment nog onzeker!

2018-07-17T18:58:54+00:00 juli 17th, 2018|Geen categorie|