Wij bieden je met trots een ultieme distilleerervaring. In samenwerking met en onder leiding van Spirited Union Distillery uit Amsterdam distilleer je zelf in deze workshop een gepersonaliseerde fles botanische rum of gin. Hier krijg je de kans om de rol van distillateur op je te nemen. Hoe te gek is dat?!

Voor liefhebbers van gedistilleerd, rum en cocktails, maar ook nieuwkomers en iedereen daartussen, is dit een unieke kans om een kijkje achter de schermen van een werkende distilleerderij te nemen. Ontdek hoe gedistilleerde dranken worden gemaakt terwijl je actief deelneemt aan de productie van jouw eigen gepersonaliseerde fles.
Leer alles wat er nodig is voor het samenstellen van een persoonlijke botanisch distillaat. Als je eenmaal je eigen distillaat hebt gemaakt, meng je het en vul je een gepersonaliseerde fles om mee naar huis te nemen.

In totaal worden er 4 workshops gegeven; 1 op vrijdag, op einde van de middag, voorafgaand aan de avondsessie van het festival en 3 workshops op zaterdag.  Per potstill distilleerketel kun je met z’n tweeën onder deskundige leiding gaan distilleren. Zorg dat je op tijd bent met reserveren want het kan zomaar vol =vol zijn. Per workshop zijn er 20 plaatsen beschikbaar.

Reserveer HIER je plaats voor deze unieke workshop!