WORKSHOP
‘ZELF DISTILLEREN’

Distillateur worden, wie wil dat nou niet?

Wij bieden je met trots een ultieme distilleerervaring. Hier krijg je de kans om de rol van distillateur op je te nemen. Onder leiding van Spirited Union Distillery distilleer je zelf in deze workshop een gepersonaliseerde fles botanische rum of gin.

Voor liefhebbers van gedistilleerd, rum en cocktails, maar ook nieuwkomers en iedereen daartussen, is dit een unieke kans om een kijkje achter de schermen van een werkende distilleerderij te nemen. Ontdek hoe gedistilleerde dranken worden gemaakt terwijl je actief deelneemt aan de productie van jouw eigen gepersonaliseerde fles.
Leer alles wat er nodig is voor het samenstellen van een persoonlijke botanisch distillaat. Als je eenmaal je eigen distillaat hebt gemaakt, meng je het en vul je een gepersonaliseerde fles om mee naar huis te nemen.

In totaal worden er 4 workshops gegeven; 1 op vrijdag, op einde van de middag, voorafgaand aan de avondsessie van het festival en 3 workshops op zaterdag.  Per potstill distilleerketel kun je met z’n tweeën onder deskundige leiding gaan distilleren. Zorg dat je op tijd bent met reserveren want het kan zomaar vol =vol zijn. Per workshop zijn er 8 Potstills beschikbaar. De kosten per potstill bedragen €35,00. Als je wilt kun je dat met z’n tweeën delen, echter er is maar één gepersonaliseerde fles beschikbaar.

Makkelijk kaarten bestellen via www.zeewijck.nl

Betaal via iDEAL, Paypal, Mastercard, Visa, Overboeking, Bancontact / Mister Cash, Sofort Banking. Veilig en wel zo makkelijk!

VRIJDAG-AVOND € 35,00 

17.30 – 18.30 , (VOLGEBOEKT) maximaal 8 deelnemers, reserveren gewenst!

RESERVEER UW PLAATS

ZATERDAG-MIDDAG €35,00 (VOLGEBOEKT)

12.30 – 13.30, maximaal 8 deelnemers

RESERVEER UW PLAATS

ZATERDAG-MIDDAG €35,00

14.00 – 15.00, maximaal 8 deelnemers (NOG 1 PLAATS BESCHIKBAAR)

RESERVEER UW PLAATS

ZATERDAG-MIDDAG €35,00 (VOLGEBOEKT)

16.30 – 17.30, maximaal 8 deelnemers

RESERVEER UW PLAATS

VRIJDAGAVOND SESSIE WHISKY & RUM aan ZEE € 35,00

19.00 t/m 22.30

 

TOEGANGSBEWIJS

ZATERDAG MIDDAGSESSIE WHISKY & RUM aan ZEE € 35,00

14.00 t/m 17.30

 

TOEGANGSBEWIJS

UITVERKOCHT! / ZATERDAG AVONDSESSIE WHISKY & RUM aan ZEE € 35,00

19.00 t/m 22.30

TOEGANGSBEWIJS

UITVERKOCHT! / PASSE PARTOUT, geldig voor alle sessies  € 60,00

TOEGANGSBEWIJS

Als uw bestelde tickets betaald zijn worden deze U zo spoedig mogelijk toegezonden. Bij annulering van uw bestelling word het bedrag aan u gecrediteerd minus verzend en -handelingskosten.

Bij de prijs zit inbegrepen een whiskyglas, flesje water en een kleurrijke en informatieve catalogus. Tevens zijn vrij te proeven alle whisky’s en rum’s met een maximale winkelverkoopprijs van 65,00 euro. Voor oude en zeldzamere whisky’s en rums worden door de importeurs een extra bijdrage gevraagd d.m.v. Zeewijck munten met een waarde van 1,00 euro.

U kunt vanaf heden uw toegangskaarten bestellen via www.zeewijck.nl of reserveren via info@zeewijck.nl. Gereserveerde kaarten dienen vóór 30 september 2021 betaald te zijn. Na deze datum vervallen de reserveringen.

BETAALMETHODEN

Betaal via iDEAL, Paypal, Mastercard, Visa, Overboeking, Bancontact / Mister Cash, Sofort Banking….. veilig en gemakkelijk!

BETALEN VIA OVERSCHRIJVING

U kunt het verschuldigde bedrag ook overmaken t.n.v. Slijterij & Wijnhuis Zeewijck o.v.v. aantal kaarten W&RaZ middag of avond sessie kaarten op IBAN rekening nr. NL59RABO108226549.