Festival Info 2018-06-29T13:27:03+00:00

FESTIVAL INFO

10.30 t/m 13.30

BBQ-BRAAI Workshop met whisky en rum o.l.v. Harry Havinga ‘The BBQ GURU’ (€ 75,00)

Unieke workshop met heerlijke 6 gerechten van de Braai met foodpairing Whisky & Rum.

Alle gerechten worden voorzien van een bijpassende dram whisky of rum, een hand-out van alle gerechten, een certificaat van deelname en een kortingscoupon.

1. PotjieSoep
2. Boerewors
3. Secreto bij het Iberiche varken
4. Plank grilled Zalm
5. Argentijns beef Flank steak met goddelijk boter
6. Dessert van de Braai

12.30 t/m 14.00 

Masterclass Morrison & MacKay met Peter MacKay (€ 10,00) Beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

12.30 t/m 14.00

Masterclass Worthy Park Estate Rum (€ 10,00) Beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

14.00 t/m 17.30

MIDDAGSESSIE WHISKY & RUM aan ZEE (€ 35,00)

18.00 t/m 19.00 

Masterclass WHISKY – info volgt (€ 10,00) Beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

18.00 t/m 19.00 

Masterclass RUM – info volgt (€ 10,00) Beperkt aantal plaatsen. Reserveer op tijd!

19.00 t/m 22.30

AVONDSESSIE WHISKY & RUM aan ZEE (€ 35,00)

15.30 t/m 18.30

BBQ-BRAAI Workshop met whisky en rum o.l.v. Harry Havinga ‘The BBQ GURU’ (€ 75,00)

Unieke workshop met heerlijke 6 gerechten van de Braai met foodpairing Whisky & Rum.

Alle gerechten worden voorzien van een bijpassende dram whisky of rum, een hand-out van alle gerechten, een certificaat van deelname en een kortingscoupon.

1. PotjieSoep
2. Boerewors
3. Secreto bij het Iberiche varken
4. Plank grilled Zalm
5. Argentijns beef Flank steak met goddelijk boter
6. Dessert van de Braai