Het Whisky & Rum aan Zee festival gaat samenwerken met het Deacon Brodie Whisky Fellowship. “Dit is het resultaat van een zeer goed en enthousiast gesprek wat we hebben gehad met de Patrick Liefhebber en Saša Ristovski, 2 van de 4 initiatiefnemers van Deacon Brodie. We werkten al enig tijd samen voor wat betreft whiskyproeverijen en deze samenwerking wilden we beiden graag uitbreiden om te profiteren van elkaars expertise”, aldus Richard Blesgraaf, organisator en founder van het Whisky & Rum aan Zee festival.

Saša Ristovski “Whisky als een passie. Een passie die veel verder reikt en de verbeelding meer prikkelt dan alleen een glas zeer goede whisky. Een passie gebaseerd op verhalen die je deelt me je vrienden en andere whisky liefhebbers. Graag nemen we je mee naar onze wereld waarin deze passie centraal staat”.

Maar waar staat Deacon Brodie nu voor. Lees hieronder verder wat zij kunnen betekenen of bezoek de website.

WHISKY REIZEN

Deacon Brodie neemt je graag mee op reis naar het land van de whisky: Schotland. Onze reizen zullen volledig in het teken staan van whisky, de verhalen achter whisky en samenkomen met whiskyliefhebbers. We bieden continu wisselende routes aan met elk hun eigen unieke kenmerken en activiteiten. Tijdens de reizen zal het productieproces van whisky worden getoond en uitgelegd en uiteraard zal er ook genoeg whisky geproefd worden.

Er zijn tijdens de reizen ook genoeg mogelijkheden om van de cultuur en natuur van Schotland te genieten. Zo zullen er naast het bezoeken van de distilleerderijen bijvoorbeeld kastelen bezocht worden en worden er activiteit aangeboden zoals kanoën, vissen, hiken etc. Zijn er distilleerderijen en bezienswaardigheden die je graag wilt zien? Langer door Schotland touren dan onze vierdaagse reizen? Alles is mogelijk. Persoonlijke aandacht is essentieel voor ons. Daarom zijn onze groepen niet groter dan 12 deelnemers.

 

ON DEMAND & CONSULTANCY

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Heeft u speciale wensen of voldoet het brede aanbod vanwege uw eigen blik net niet aan de verwachtingen, dan gaan we samen met u een perfecte oplossing bedenken. Bijvoorbeeld door een workshop sigaren maken en deze pairen met whisky te organiseren. Of wat dacht u van uw eigen bonbons maken bij een meester bakker en deze vullen met whisky? Wellicht een cocktail cursus waarbij alle cocktails gebaseerd zijn op onze lievelingsdrank? Tevens adviseren wij horeca gelegenheden die hun drankassortiment beter willen afstemmen op de menukaart.

Vanuit onze on demand dienstverlening organiseren wij bijzondere belevenissen tijdens bruiloften, vrijgezellen feesten, buurtfeesten of workshops thuis voor vrienden en bekenden. De enige beperking is onze eigen creativiteit.

 

WHISKY CATERING

Whisky is hot & happening. Al enige jaren zien wij een groeiende belangstelling voor whisky en de mogelijkheden hiervan. Voornamelijk in de cateringsfeer voor zakelijke evenementen merken wij een behoefte aan unieke evenementen met hoogwaardige en kwalitatieve producten en de dienstverlening eromheen.

Deacon Brodie heeft hiervoor een catering concept ontwikkeld waarbij in de zakelijke markt invulling wordt gegeven aan deze groeiende behoefte. Denk aan het verzorgen van ‘mancave’ evenementen met een whisky invulling (al dan niet met hapjes en overige versnaperingen). Maar ook productlanceringen, thema-avonden, besloten feesten of klantenavonden worden op deze manier voor Deacon Brodie ondersteund.

Omdat onze klanten die deze dienstverlening afnemen over het algemeen geen logistieke oplossing hebben om catering goed te ondersteunen neemt Deacon Brodie deze uitdaging compleet uit handen. Wij bouwen een locatie op en kleden deze desgewenst aan en breken het ook weer af.

Elk detail tot het kleinste aan toe wordt geregeld. In overleg met de opdrachtgever is maatwerk mogelijk in zowel de aankleding en entertainment, als in het primaire, uiteraard het whisky assortiment.