UITVERKOCHT – Na het succes van vorig jaar wilden we natuurlijk voor alle BBQ liefhebbers weer twee unieke BBQ workshops organiseren. Ditmaal nemen de chefkoks van het Apollo Hotel de honneurs waar. Het Apollo Hotel heeft diverse foodconcepten in Nederlands waaronder de Bierfabriek, The Harbour Club, Floor17, Chef’s! Food & Drinks en o.a Bodon La Grande Brasserie.

Wat kunt u verwachten? U gaat actief zelf aan de gang. Alle gerechten worden bereid op de Green Eggs en Smoker op het terras van de bovenste verdieping van het Apollo hotel.  We gaan ervan uit dat het wederom weer mooi weer is. Bij 11 van de 13 edities hebben we altijd van prachtig en zelfs van een heerlijk nazomer  kunnen genieten.
Alle gerechten worden voorzien van bijpassende whisky’s en rum’s, een handout van alle gerechten, een certificaat van deelname en een kortingscoupon!

Het menu bestaat uit de volgende gerechten:
SMOKER; Bourbon Ribs, Pulled Pork/ Chicken
GREEN EGG: Asian fish / Ikan Pepesan, Sukade of Striploin, diverse groente gerechtjes, Chocolade taartje/clafoutis/ appeltaartje

Oh ja, we moeten natuurlijk niet vergeten te vermelden dat het uitzicht op het dankterras aan alle kanten magnifiek is.

Wacht niet te lang met inschrijven want de workshops kunnen zomaar vol zitten. De kosten voor deze workshop bedragen €55,00 euro per persoon.