Wil jij ook zo’n te gekke rum en whisky trolly? Dit jaar staat groot whiskyliefhebber Tobias Admiraal voor het eerst op ons festival.
Tobias verteld:
“Zoals vele whiskyliefhebbers heb ook ik een plek in huis waar je je flessen neerzet en verzameld. Ik vond het leuk om de flessen meer in de huiskamer te betrekken in een industriële vorm. Mijn eigen plek met fijne fauteuils waar je kunt genieten van een dram whisky oif rum. Een oude gereedschapswagen van Gedore die geen functie meer had heb ik getransformeerd in een whiskytrolley. Op deze manier heeft de gereedschap wagen een nieuwe bestemming gekregen en is hergebruikt.
Een mooi boven-en onderblad van oud eikenhout maakt het stoer en robuust. Een industriële lamp zorgt voor de warme sfeer.
Na vele positieve reacties op mijn whiskytrolley ben ik er meer gaan maken en verder vorm gaan geven met een brandmerk, volgnummer en kompas tot een waardig design item voor verkoop. Ze zijn er in diverse afmetingen, kleurstellingen en patina en op verzoek ook met zwart houtenbladen die zijn gebrand volgens Japanse behandeling shou-sugi-ban. Uiteraard hoop ik velen van jullie te mogen zien en spreken! Tot de 8ste of 9de oktober…..”.